To będę PRZEPYSZNE warsztaty.
Razem z nami przygotujecie CZEKOLADKI DO ŚWIĄTECZNEGO KAKAO.
Podczas warsztatów będziecie mieli okazję przetopić prawdziwą belgijską czekoladę, zalewając foremki. Następnie ozdobicie je kolorowymi posypkami i jadalnymi brokatami, a w środku umieścicie patyczek. Po zastygnięciu zapakujecie swoje czekoladowe patyczki i wykonacie kreatywne etykietki.
W czasie, kiedy czekoladki będą zastygały będziecie mieli okazję przygotować szyszki z ryżu preparowanego.
Koszt warsztatów: 40 zł za osobę.
Liczba miejsc ograniczona.
Szczegóły oraz zapisy w siedzibie ŚOK lub pod numerem telefonu 889-647-418.
Prosimy o wypełnienie poniższej KARTY UCZESTNICTWA i dostarczenie jej do naszej siedziby najpóźniej w dniu warsztatów:
Przypominamy jednocześnie o obowiązującej na terenie Śremskiego Ośrodka Kultury dezynfekcji rąk oraz zakrywaniu ust i nosa.
